לןגן

בולונז

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 24/09/2017 | 03:43
בולונז

תקציר המתכון: מתכון שילדים אוהבים קל להכנה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר שטוח ורחב לחמם מעט שמן להוסיף את כל הירקות ולאדות היטב היטב לערבב מידי פעם

  2. להוסיף את הבשר הטחון הרסק שערבבנו עם המים הרותחים והתבלינים ולערבב טוב טוב לבשל על אש קטנה עד שהגזר מתרכך

  3. את הפסטה מכינים רק לאחר שהתבשיל מוכן

  4. הכנת הפסטה לפי הוראת יצרן

  5. להגיש צלחת עם פסטה ועל זה לשים את התבשיל