לןגן

לחם פשוט וטעים

מאת: שרה יוסף, פורסם: 21/09/2017 | 09:33

תקציר המתכון: טעים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה שמרים עם סוכר ועוד מים להמתין רבע שעה

  2. להוסיף את יתרת הקמח המים והמלח לערבב היטב להוסיף בסוף את השמן ולהמשיך לערבב לקבלת בצק נעים

  3. לכסות להתפיח חצי שעה ללטש ושוב התפחה

  4. לחלק ל16 כדורים לתת לנוח

  5. לעשות צורה או פיתה או לחמניה לקמח מעט

  6. אם רוצים לשים שומשום לשים בקצוות מעט מים עם האצבעות ולפזר שומשום אפשר לעשות דוגמא באמצע עם קורץ

  7. לחמם תנור 200 מעלות ולאפת חצי שעה עד לקבלת צבע חום יפה

  8. להבריש עם שמן זית

  9. יוצא טעים מאוד

  10. אפשר במקום שמן להבריש עם מים עם מעט סוכר ומעט מלח