לןגן

טורטיה במלית בשר טחון

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 16/09/2017 | 00:28
טורטיה במלית בשר טחון

תקציר המתכון: ויש גם פטריות...

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן בצל עם מעט שמן עד שיזהיב  להוסיף חצי כפית כורכום כפית פפריקה,את הבשר טחון,חצי כפית בהרט,מלח,פלפל שחור והכוסברה לערבב עם מזלג,עד שהבשר משנה את צבעו ,לקראת הסוף להוסיף את הפטריות ולערבב ,אחרי שמוכן לצנן ואם יש נוזלים לסנן.

  2. להכין קערה עם כפית קמח ומים פושרים,זה ישמש כדבק לטורטיה.

  3. ביצה עם קצת מים טרופה

  4. פירורי לחם מוזהבים מטובלים.

  5. את המלית לשים בקצה הטורטיה לסגור בצדדים לכיוון המרכז ולגלגל בסוף למרוח את הדבק קמח שהכנו

  6. לטבול בביצה ובפרורי לחם,לטגן כדקה מכל צד בתאבון אילנית בניזרי 💖