לןגן

רוגלך במילוי שוקולד וממרח תמרים

מאת: מירי גולני, פורסם: 20/07/2017 | 10:43
רוגלך במילוי שוקולד וממרח תמרים

תקציר המתכון: רוגלך טעימים מאוד עפ"י מתכון של דורית כהן

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את כל החומרים פרט לממרחים, וליצור 4 כדורים. לעטוף בשקית ניילון ולהכניס למקרר לשעה.

  2. להוציא את הכדורים מהמקרר, לרדד את הבצק וליצור עיגול. לחתוך את העיגול למספר רצועות. .

  3. לערבב 1/4 קופסה של ממרח תמרים עם 1/4 קופסה של ממרח שוקולד.

  4. למרוח את הממרח בצד הרחב של הרצועה ולגלגל את הרצועה מהצד הרחב לצד הצר..

  5. לאפות כ- 17 דקות בחום 175 מעלות עד שהעוגיות מזהיבות -מעט - לא מדי הרבה..

  6. אחרי שהעוגיות התקררו לפזר עליהן אבקת סוכר..