לןגן

בורקיטס מקמח רגיל/כוסמין במילוי תפו''א ובצל מטוגן

מאת: אורית לוי, פורסם: 13/07/2017 | 00:07
בורקיטס מקמח רגיל/כוסמין במילוי תפו''א ובצל מטוגן

תקציר המתכון: בצק ספידי, ללא התפחה, 3 דק' לישה ביד, אפשר במילויים שונים כיד הדימיון מתאים לקחת לים/בריכה/פיקניק ואפילו לארוז לנסיעות ארוכות כשהילדים מטריפים אותנו ברכב...

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לבצק

לזרייה לפני הכנסה לתנור

למילוי

אופן הכנה

  1. מערבבים את כל חומרי הבצק בקערה לעיסה אחידה כ- 3 דק'. הבצק מוכן במהירות ומתגבש לרך וגמיש.

  2. אם משתמשים בקמח כוסמין הבצק יוצא חום, בקמח לבן יוצא לבן.

  3. מחלקים את הבצק לשניים.

  4. מרדדים על משטח (לא חייב מקומח כי הבצק מאוד נוח לעבודה), קורצים עיגולים לפי הגודל הרצוי.

  5. מערבבים את הפירה עם הבצל המטוגן, המלח והפלפל.

  6. עם כפית מניחים על הקצה התחתון של העיגול וסוגרים את הקצוות. מהדקים עם מזלג את הקצוות לקבלת צורה יפה וסגירה מושלמת. מניחים בתבנית עם נייר אפייה.

  7. מורחים את הבורקיטס עם ביצה טרופה וזורים שומשום.

  8. אופים כחצי שעה/40 דק' בחום 180 מעלות, עד שמזהיב.

  9. אפשר למלא את הבצק עם גבינות/טונה וביצה קשה/נוטלה/ממרח תמרים וחלבה/תפוחים וקינמון

  10. תתכוננו להנאה מושלמת....