לןגן

דג דניס בתנור

מאת: שושי מזרחי, פורסם: 05/12/2016 | 14:49
דג דניס בתנור

תקציר המתכון: מעדן אמיתי וחגיגי

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. משרה לדגים:

  2. שום כתוש

  3. שמן זית

  4. גרידת לימון

  5. לימון סחוט

  6. כוסברה

  7. תבלינים: מלח, פלפל, מעט כמון לשטוף את הדגים היטב. להניח אותם על תבנית מרופדת בנייר אפיה. לכסות בנייר כסף ולאפות כ-40 דקות על חום 200 מעלות.

  8. אח"כ להוציא את נייר הכסף ולהשחים (זהירות לא לייבש אותם)

  9. להכין רוטב שום לדגים:

  10. במחבת לטגן שום כתוש, מעט שמן זית, מיץ מ-2 לימונים, כפית סוכר, פלפל שחור ומלח ולהוסיף 1/2 כוס מים. להביא לרתיחה.

  11. לפני ההגשה להניח את הדג על צלחת הגשה לשפוך מעט מהרוטב וניתן לקשט בשקדים קלויים.