לןגן

עוגיות תמרים

מאת: זהבה אבילחק, פורסם: 10/10/2016 | 23:45
עוגיות תמרים

תקציר המתכון: מתכון של אמי היקרה מעולה

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. עוגיות תמרים מתכון של אימוש בצק נעים לעבודה והטעם יאמי יאמי

  2. (חצי כמות)

  3. חצי ק"ג קמח, 1 מרגרינה (אני עשיתי כוס שמן) 1 אבקת אפיה, 1סוכר וניל , 5 כפות אבקת סוכר

  4. 1 חלמון של ביצה רבע כוס מים פושרים ללוש הכל ביחד עד שמתאחד נעים ורך להניח בקירור לחצי שעה מהכמות של חצי הק"ג אפשר לעשות 3 רולדות שאחר כך חותכים אחרי הקירור לחלק את הגוש ל- 3 חלקים לרדד דק למרוח ממרח תמרים על כל העלה בנדיבות לפזר קינמון ואגוזי מלך כתושים לגלגל לרולדה לסמן עם סכין לאפות בתנור 170 מעלות חום כ-40 דקות כאשר מזהיב להוציא ולפרוס בעודו חם ולפזר אבקת סוכר (מי שרוצה כמות גדולה יותר להכפיל)